------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty za peniaze generátora ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Je to tichá nuda
Hra je stále dobrá, ale v hre sú nejaké chyby a lagy. Keď hrám túto hru viac ako 15 minút, táto hra sa pozastaví.
Táto hra je naozaj zábavná, hral som TD hry celý svoj život a to úplne vyhodilo zvyšok týchto TD hier, pokiaľ ide o akékoľvek mobilné zariadenie, skvelá práca chlapci
NESTIAHNUŤ. Len vám ukradnú peniaze. Kúpili si oba ťažobné balíčky a dostali len 1 z nich, aj keď po niekoľkých hodinách čakali a reštartovali, aby sa ubezpečili, že nejde o vizuálnu závadu.
UPRAVENÁ UPRAVENÁ RECENZIA: TÁTO HRA NEULOŽÍ VÁŠ POKROK. DOSIAHOL SOM VLNU 120, ALE KEĎ TERAZ OTVORÍM APLIKÁCIU, VRÁTI SA NA VLNU 1. JE TO FRUSTRAČNÉ. BAVÍ SOM SVOJE HRY, ALE NUHHH. MRHAŤ
Vyborna hra
Wild Castle TD - Grow Empire Аркадни idrg
Pomalá hrateľnosť. Nevyvážená akcia znamená opakovanie takmer každej úrovne desaťkrát. Úprimne povedané, len nulová hodnota zábavy a jedinou výzvou bola moja trpezlivosť.
Skvelý TD * Bol skvelý TD, ale teraz nová aktualizácia, ako každý hovorí, vyzerá ako hromadenie peňazí. Všimol som si, že sa to stalo, ale hľadal som peniaze, nie výbavu. Potom som šiel do nájazdu a mal som iba X krát, kým som musel minúť body. Vývojári ju vráťte späť alebo nám povedzte, čo a prečo ste zablokovali offline hru.
Wild Castle TD - Grow Empire Arkadspel ktje
sitemap.xml
Táto hra je naozaj na hovno, hrám ju takmer pol dňa a už som dosiahol úroveň 27 a všetci moji hrdinovia sú o úroveň vyššie, ale zrazu sa hra sama resetovala, túto hru neodporúčam, pretože stratí váš čas, úsilie a vzrušenie.
Najnovšia aktualizácia je hrozná. Využite na zábavu pri hraní. Aktualizácia sa teraz zmenila, aby viac obmedzila váš pôžitok a hrací čas a tiež vás prinútila nakupovať nákupy aplikácií, aby ste mohli robiť čokoľvek zmysluplné a napredovať.
Nie je to zlé, veľmi lineárny postup a chýba mu hĺbka, ale žiadne P2W alebo rušivé reklamy, čo je v dnešnej dobe zriedkavé.
Naozaj super hra páči sa mi to .. ale prosím je to waaay zaplatiť za platbu prosím .. prosím .. je to skvelá hra , ale trochu poľavte v nákupoch .. dajte viac vecí pre nových aj starých hráčov , aby ľudia chceli hrať .
Po chvíli sa to opakuje, no stále som to neprestal hrať. Žijem vylepšené stromy. Mám pocit, že tieto stromy mohli ísť trochu hlbšie na to, koľko úrovní je aj hrad.
HTML5 HRY - Hrajte Hry Zdarma na lokalite HrajHry
... www.sector.sk/plnahra/17952/castle-defense.htm ... www.sector.sk/demo/4663/age-of-empires-iii-asian-dynasties.htm
Milujte hru, ale na používanie schopností uvedených pod postavou je potrebná cena many. Potrebuje tiež náklady na inovácie uvedené pod položkami.
Dobré, ale žiadne výstupné tlačidlo sa nemusí tvrdo zatvárať.
Wild Castle TD - Grow Empire Žaid. automat. ijle
Matúš Ondriaš | fluid-flex.sk
Zatiaľ je to naozaj zábavná hra. Už ste videli, že systém pay to play ukazuje svoju škaredú hlavu.
Booooooring.
Je to zábavné. Dobré rozptýlenie, keď sa nudíte. Páči sa mi, kde vás nenútia pozerať reklamy, dávajú vám možnosť, ak chcete peniaze navyše.
Po chvíli hrania sa veľa obáva...Zlaté mince sa ťažia iba počas hrania hry. (Čo je neuveriteľne pomalé). Veže idú len do lvl 31. Prečo?? Odmeny za „bezplatné denné prihlásenie“ sú tak minimálne a nerobia nič, čo by vám pomohlo uspieť. Nedá sa rýchlo napredovať bez toho, aby ste im dali peniaze na zlato/žetóny. Veľký výber peňazí.. Odinštalovať.
Je to dosť základné. Čo však pre mňa znížilo skóre, bolo to, že na používanie zručností potrebujete použiť Manu (MP), ale nehovorí vám, koľko many každá zručnosť vyžaduje. Takže ako sa váš meter napĺňa, zistíte, že „skúšate“ zručnosť, aby ste zistili, či vám vaša súčasná mana stačí. Ak to nepoznáte, je tiež ťažké vytvoriť stratégiu, keď chcete použiť zručnosti.
Zaujímavé, ale dočerta na výdrži batérie
Zábavná hra, ak sa nudíte. Šéfovia a nepriatelia sa opakujú.
Má toľko znakov na chyby, nič neodporúčam túto hru
Dobrá hra, ale narazil som na bod, kde sa hovorí, že kliknite na mesto, aby ste aktualizovali s mestskými zmluvami, a nedovolí mi to a hra zamrzne
*Aktualizácia 2: Strávil som 4 roky brúsením na WOW a na brúsení som vyhorený. Keď som strávil doslova celý deň drvením, len aby som mohol pustiť Shivera a potom som zistil, že jeho kvapky sú rovnaké ako Gorgonove, zničilo mi to. Rovnako ako takmer všetky ostatné, aj tento bude odinštalovaný.
<a href=""></a>
Hra využíva 8gb ram. prečo? Mám 12 gb ram, v predvolenom nastavení systém vždy používa 2 gm. Keď je hra otvorená, zariadenie ukazuje, že sa používa 10 GB z 12. Opravte prosím.
Ahoj vývojári, nemôžem zbierať denné odmeny.
Skôr hra na ťažbu zlata ako hra na obranu veže.
Milujem túto hru, žiadne reklamy, chyby a pokrok nie je pomalý a je zábavná.
Pekná hra... Je to ako Tower Defense
Mali by ste dostať zlato, kým ste preč? Zakaždým, keď spustím hru, som na 0. Ak by ste nemali, potom by to bola zábava, ako keby hra bola nečinná.
Wild Castle TD - Grow Empire Arkada oys
Stiahnuť Merge War - Army Draft Battler Líši sa v závislosti od ...
Viete, práve z takýchto hier mi je na modernej scéne mobilných hier smutno. Bola by to skvelá hra za 5 dolárov, ale chamtivosť je jednoducho smiešna. Reklamy všade, špeciálne ponuky na vás prichádzajú každých 5-10 vĺn, ktovie čo ešte. Taká prekliata hanba.
rýchle tempo, dobré pre ľudí ako ja, ktorí sú zaneprázdnení...
Niektoré pridávajú, ale nie sú dotieravé, a môžete sa rozhodnúť ich preskočiť. Beží hladko. Zatiaľ ma to baví.
samotná hra je celkom dobrá, ale je tu problém so spotrebou batérie je to kvôli aplikácii má problém so správou zdrojov a skutočne ničí batériu alebo aplikácia ťaží bitcoiny alebo niečo podobné a dáva to zmysel, pretože to tak nie je mať reklamy